Támogasd te is a demokrácia őreit!

Támogasd a 20k22 erőfeszítéseit, hogy még több emberhez eljussunk!

Támogasd te is a 20k22 erőfeszítéseit!

Hogyan tudsz segíteni?

Kétféle módon tudod támogatni a munkánkat:

  • bankkártyás fizetéssel Stripe-on keresztül, amely az alábbi kártyatípusokat képes kezelni: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, ApplePay és GooglePay, vagy
  • banki átutalással, amihez az átutalási adatokat és instrukciókat a keretes blokkban találod.

Köszönjük a támogatást és azt is, ha megosztod a lehetőséget az ismerőseiddel!

Támogatási célok

Az alábbiakban megmutatjuk, mire lehet elegendő az adományod:

  • 5 000 forintból több mint 50 főt érünk el online hirdetésekkel, amiből legalább 5 új szavazatszámlálóval leszünk közelebb a célhoz.
  • 10 000 forintból legalább 10 új szavazatszámlálót,
  • 25 000 forintból pedig legalább 25 új szavazatszámlálót toborozhatunk.

Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, minden segítségre szükség van!Üvegzseb

A támogatások felhasználásáról rendszeresen frissülő riportot készítettünk, ugyanis hiszünk a transzparencia intézményében.

Az eddig beérkezett és felhasznált támogatásokról szóló beszámolót az alábbi linkre kattintva érheted el: 20k.hu/uvegzseb

Támogatás banki utalással

Kedvezményezett neve: Tiszta Választásokért Alapítvány
Számlaszám: 12100011-17530279
IBAN: HU10 1210 0011 1753 0279 0000 0000
BIC: GNBAHUHB
BANK: Gránit Bank Zrt.
A közlemény rovatba tüntesd fel a következőket: "adomány - 20k22"

Támogatási feltételek

A Tiszta Választásokért Alapítvány a céljaival egyetértő, magyar állampolgársággal rendelkező természetes személyektől és a Magyarországon bejegyzett, illetve közvetlenül vagy közvetetten kizárólag magyar állampolgársággal rendelkező természetes személyek tagságával működő jogi személyektől pénzbeli adományt fogad el.
Az átláthatóság érdekében az egymillió forint feletti adományok összegét az adományozók nevével együtt a honlapon közzétesszük.
Az adományozó az Alapítvány működésére sem közvetlenül, sem közvetetten nem gyakorolhat befolyást, alapítói vagy csatlakozói jogokat nem érvényesíthet.
Az adomány az adományozónak, az adományozó tagjának vagy részvényesének, vezető tisztségviselőjének, felügyelő bizottsága vagy igazgatósága tagjának, könyvvizsgálójának, illetve ezen személyek vagy a természetes személy tag vagy részvényes közeli hozzátartozójának vagyoni előnyt nem jelent.
Az adományozással a fenti feltételeket az adományozó magára nézve kötelezőnek fogadja el.


Jelentkezz

Jelentkezz szavazatszámlálónak, és támogasd munkáddal a demokráciát! Célunk, hogy 2022-ben minden szavazókörben legalább kettő, az ellenzéki összefogást támogató szavazatszámláló őrködjön a szavazás tisztasága felett.